Sugar is sweet and so are you!

*Yhteistyössä Indie Beauty 💕

Sokerointi! Tuo kehuttu ja hehkutettu tapa saada silkkisen sileät sääret tai muutoin karkottaa iholta epämieluisat haivenet, missä niitä itse kullakin sitten kasvaakaan; hmm. Päätin kokeilla tätä makeaa hoitoa kun sain suosituksen tuttavalta. Varasin siis ajan ihanaan Indie Beauty-hoitolaan osaavan ja mukavan Maaritin käsittelyyn. Suosittelijani kehui kyseistä palveluntarjoajaa erityisesti tarkkuudesta ja hyvästä palvelusta. Indie Beauty todella lunasti odotukset!

Let’s face it: kaikilla meillä on luonnostaan enemmän tai vähemmän karvoja ja näin myös SAA olla. Mehän ollaan apinoita. Kenenkään ei tarvitse oleilla jatkuvasti täysposliinina ja hysterisoida siitä jos oma keho ei muistutakaan Barbie-nukkea siloisuudessaan.

20171208_233017

Mutta silti; välillä on ihanaa esitellä sileitä koipeliineja pikkuisen lyhyemmässä juhlaleningissä tai nautiskella rantalomasta biksuissa. Alituisen sheivaamisen tai vaivalloisen kotiepiloinnin sijaan onkin täydellisen vapauttavaa hetkittäin hemmotella itseään ja käydä ammattilaisen palveltavana.

 

20171208_232840
Indie Hair & Beauty Aurorankadulla Helsingissä. https://www.indiehair.fi/kauneushoitola/

Sokerointikokemus oli Indie Beautyssa erittäin miellyttävä. Koska olin ennestäänkin pitänyt kinttuni smootheina epiloiden, ei sokerointi kirpaissut juurikaan vaan itseasiassa pääsin yllättävän helpolla.

Silti suosittelen sokerointia sheivaamiseenkin tottuneelle; vaikka eka kerta hiukan saattaisikin tuntua, on tulos taivaallinen ja kun tätä kerran kokeilee ei paluuta ainakaan höyläämiseen enää ole! 😍

20171208_232923
Indie Beautyn ihana Maarit Magga. Instagram: @indiebeautybymaarit ❤

Sokeririippuvuus sai uuden merkityksen omalla kohdallani Maaritin tehokkaan kokovartalokäsittelyn myötä. 😅 Itse olen aika lailla laiminlyönyt vartalon ihonhoitoa ja sainkin tsemppausta ahkerampaan ihon kuorintaan ja kosteutukseen jatkossa. Näin sokeroinninkin tulokset ovat parhaiten edukseen. Sokeri itsessäänkin muuten kuorii ihon, jolloin hoidon jälkeen olo on todella kuin antiikin jumalatarpatsaalla. 😘

20171208_233127
Duunipaikan pukkarissa fiilaamassa lopputulosta 😁

Annan sokerointikokemukselleni arvosanaksi täyden kympin. Ala on tosi intiimi ja vaatii tekijältä lämminhenkistä ja ystävällistä asennetta. Asiakas kun kirjaimellisesti on tilanteessa ihan paljaana. Maaritin sokerikäsittelystä jäi hyvä fiilis kaikin puolin.

Jännittäminen tai nolostelu sokerointiin menemisestä on aika turhaa, kaikenkarvaiset asiakkaat ovat yhtä tervetulleita tähän makeaan hoitoon! 😊 Itselläni alkoi kummasti biitsiloma siintää mielessä kun ihastelin vastasokeroituja raajojani. Tai ainakin suihkurusketus olis kiva! Ja sellainenkin on saatavilla samassa osoitteessa. 😉

Ihanaa ja hemmottelevaa juhlakautta kaikille!! 😇❤💋Irina

20171208_232621
Feeling smooth&sweet!!😍

One thought on “Sugar is sweet and so are you!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s