I fink u freeky

Sain taas kuulla että olen friikki. Ja jälleen se sanottiin lämpimään sävyyn. Ehkä mun friikkiys sitten on jollain tapaa, ainakin osalle kanssaihmisistä, ihan positiivinen piirre. Mietin friikkiyttä ja ulkopuolisuutta juuri kun kaverien kanssa tuli puhetta siitä, miten paljon ihmisiä kiinnostavat toisten asiat. Niistä puhuminen ja niiden vatvominen.

Itsejään normaaleina pitävät tyypit ottavat asiakseen jauhaa, juoruta ja vatvoa meistä ”friikeistä”. 😅 Se on koomista!! Mutta silti olen ja elelen mieluummin tällä ”pimeällä” puolen sitä jotakin keksittyä normaaliuden rajaa.

Kävin kesällä katsomassa Saksassa Die Antwoordia. Bändiä joka on tehnyt friikkiyden ylistämisestä taidetta. Friikkiydessä mitattuna jopa Lady Gaga on jäänyt kauas taa tästä ensemblesta ja heihin verrattuna muistuttaa lähinnä hassuun hattuun pukeutuvaa töölöläisrouvaa. Kaikella kunnioituksella! Paitsi eihän friikkiyttä oikeastaan voi mitata.

Die Antwoordin sanoma ei silti ole friikkiyden tai outouden ylistäminen, vaan rakkaus. Kun opit rakastamaan itseäsi just niin friikkinä kuin oot, voit rakastaa myös lähimmäisiäsi. Ja jopa niitä ulkomaan friikkejä jotka ”tunkeutuvat sun maahan”. Tai niitä ”seksuaalifriikkejä” jotka sotkevat sun omiin kaavoihisi kangistunutta ajatusmaailmaa. Tai niitä friikkejä muijia joita ei saa edes enää vapaasti kouria. Tai friikin näköisiä epäesittäviä teoksia kyhäileviä taidefriikkejä. Friikkiys. Elämän suola. Säkin oot friikki. Se on ok. 😍

❤I

Ps. Hyvää YK:n päivää kaikille! 😊

20171024_082205

 

One thought on “I fink u freeky

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s