Juoksun lumoa – Tunnelmia tokalta puolimaratonilta

Jess! I did it again! Niin se Tampere Puolimaraton taittui eilen kuin vettä vaan! Siis kirjaimellisesti! 😂 Keli oli aika kaamea sillä sitä ihteään tuli suoraan sanottuna välillä kuin Esterin puosta. Ratinan stadionilla tuntui konkreettisesti siltä kuin molemmissa lenkkareissa olisi ollut litimärät pesusienet sisällä.

Aamulla mua hirvitti ajatus juoksemisesta sillä yön aikana oli alkanut tuntua lievähköä flunssaista oloa, lisäksi olin vetänyt ne ei-suositellut edellisiltaiset hiilariöverit – 😜 – ja kuun kiertokaan ei oikein ollut suosiollinen. Kun katsoin ulos ikkunasta, sää tuntui kuin ilkkuvan mulle; meinaatko hullu oikeesti että pystyt siihen? 😅

20170910_151328

Mutta sitten se kuuluisa pohjalainen periksiantamattomuus nosti jostain päätään ja terveyssmoothien, inkiväärishotin, Echina-sinkin ja pyhän hengen voimalla lähdin kokeilemaan. Kyllä kannatti! Flunssasta ei reitillä ollut enää tietoakaan ja energiataso oli tosi hyvä koko juoksun ajan: ehkä tankkaus onnistui sittenkin, eikä tuo sääkään nyt lopulta jaksanut haitata, ennemminkin naurattaa.

Olin salaa toivonut alittavani edellisen aikani, mutta hurjat olosuhteet huomioonottaen olen tyytyväinen että juoksin matkan samaan 2,5 tunnin maltilliseen höntsävauhtiin kuin viimeksikin. 😊 Enkkojen aika koittakoon myöhemmin. Tuntui hyvältä jälleen juosta ihan koko matka, rennon sitkeästi ja varmasti. Vältyin pahemmilta kolotuksilta ja muilta ja fiilis oli hyvä kautta linjan!

20170909_182330
Sukat pikkusen kastuivat!💧

Juoksu lumoaa ja vie mukanaan. Niin se vain on. Siinä saa kehitettyä itselle sellaisen rukouksenomaisen, meditatiivisen tilan; kanna mua, silloinkin kun epäilen omia voimiani. Ja niin ne jalat jatkavat rullaamistaan eteenpäin. Välillä tuntuu hyvältä saada vain matkustaa mukana. Usko tai älä, liikkeessäkin voi levätä ja päästää irti suorittamisesta. Antautua kokemukselle. Nonni. Menihän taas syvään päähän… Juokset miks juokset, niin pääasia että meet eteenpäin ❤

Se on ainoo suunta.

😊Irina

20170909_183122

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s