Kohti TOISTA puolikasta!

Eka puolimaraton jonka juoksin oli tuo keväinen Helsinki City Run 13.5. ja niinhän siinä kävi että himo syttyi. Päätin jo keväällä että aion juosta toisen puolikkaan mahdollisimman pian, niin hyvä maku ja fiilikset tuosta ekasta kerrasta jäi. Ja jos juoksee 2 puolikasta vuodessa niin niistähän tulee yksi kokonainen, vai mitä? 😁

Nyt onkin kesä vierähtänyt ihan siivillä ja tähän seuraavaan koitokseen, Tampere Puolimaratoniin on enää 11 yötä!!! Tapahtuma on 9.9. ja tässä kohtaa pitää muistuttaa että jos haluut mukaani juoksemaan niin koodilla IRINATP saat huiman 30% alennuksen ilmoittautumismaksusta!!! Tämä koskee sekä puolikasta että 10km matkaa.

20170829_204829

Jos oot ikinä arvuutellut että mitenköhän se kymppi taittuis, jos oot vasta alotellut lenkkeilyharrastusta ja mieli tekisi kokeilemaan, tai jos sulla on jo ookoo lenkkikunto pohjilla ja puolikas tuntuu sopivalta haasteelta niin nyt on oiva hetki tarttua tilaisuuteen!! Startataan yhdessä ja nähdään maalissa siis. 😊

Itselläni kesä meni vaihdellen treenaamisen suhteen ja edelleenkään mulla ei ole mitään aikatavoitteita, ainoastaan pyrin siihen että juoksen koko matkan, fiilis pysyy hyvänä ja maaliin päästään. ”Oma juoksu” siis on mottona tälläkin kertaa!

Toki oon kesän mittaan lenkkeillyt jonkin verran Sappeen läkähdyttävän upeissa maisemissa ja ylläpitänyt kuntoa. Myös 40 esitystä kesäteatterissa vauhdikkaine koreografioineen ja biiseineen kävi tehokkaasta kuntokuurista. 😊

20170829_205007

Ah, odotan jo innolla sitä juoksupäivän jännitystä ja kutkuttavaa fiilistä – sekä tietenkin sitä euforiantunnetta maaliin päästessä. Suosittelen tätä haastetta kyllä ihan kaikille; vaikkei puolikas olisi vielä ajankohtainen niin kymppiä kannattaa aina lähteä kokeilemaan!

Matkahan ei ole se joka uuvuttaa, vaan vauhti. Kun maltat mielen etkä lähde hötkyilemään nopeimman jäniksen perässä, muistat oman juoksun ja oman tahdin, niin ihmeitä tapahtuu. Pitkää ja rauhallista juoksua. Siinä avainsanat jotka vievät sut – ja mut – maaliin ihan varmasti. ❤

Juoksuiloa toivotellen Irina 😊

20170829_204658

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s