Ihon pelastaja!

*Yhteistyössä Bion-ihonhoitosarjan kanssa*

Ihanaa! Mulla on koko kesän ollut iho tosi hyvässä kunnossa ja nyt tuntuu että voin todella sanoa löytäneeni iholleni täydellisen parhaan ystävän. Kyseessä on tietysti Bion-tuotesarja, jota aloin toden teolla testailemaan kesän alussa. Sovin Bionin kanssa että kokeilen tuotteita rauhassa kesän ajan ja tunnustelen miten tuotteet vaikuttavat ihon kuntoon. Tilannehan oli se, että ihoni oli rauhoittunut jo viime talvisesta oirehdinnastaan ja nyt mulla alkoi hiipiä paniikki siitä, miten saan hyvän kunnon ylläpidettyä stressistä ja muusta kuormituksesta huolimatta. Olen niin superkiireinen arjessa etten pysty tai jaksakaan elää aina niin kurinalaisesti tai olla jatkuvasti niin zen että iho ei ottaisi nokkiinsa. Siksi tarvitsen parhaat mahdolliset täsmätuotteet käyttööni. Luonnollisuus on myös tärkeä lisäarvo! 🙂

Picture_20170823_121639004

Bionin tunnuslause on Lupaus ihollesi. Oman kokemukseni myötä voin todeta että tuo lupaus todellakin pitää. Kun kunnollisen ja säännöllisen ihonhoitorutiinin aloittaa, saattaa käydä niinkin että iho ensin reagoi esimerkiksi puskemalla epäpuhtauksia esiiin. Itselläni tätä vaihetta ei – ONNEKSI – tullut nyt ollenkaan, vaan ihoni tykkäsi tuotteista samantien ja on pysynyt rauhallisena ja hyvinvoivana koko ajan! Tuntuu uskomattomalta, mutta Bion on jostain syystä onnistunut luomaan niin tasapainoisen kokonaisuuden luonnollisista ainesosista ihonhoitotuotteisiinsa, että oma nassuni tykkää vain hyvää.

En siis ole nyt kesän aikana käynyt kertaakaan kosmetologilla puhdistuksessa tai missään muussakaan hoidossa, vaan olen luovuttanut vastuun ihostani täysin Bionille ja luottanut sen lupaukseen. Olen käyttänyt tuotteita uskollisen säännöllisesti aamuin ja illoin ja tulos on todella ollut ainutlaatuisen tasainen. Iho voi hyvin, on vapaa epäpuhtauksista ja jopa tuntuisi kirkastuneen ja freesautuneen muutenkin. Meikkikin näyttää hyvältä ja peiliin katsoessa ei ole tunkkainen fiilis tai tarve lisäillä pakkelia jatkuvasti.

Olen tosi onnellinen tuloksista ja nyt on hyvä fiilis siitäkin, että olen alkanut luottaa Bionin pitävän ihostani hyvää huolta myös jatkossa. Koska voin olla stressaamatta iho-ongelmista, kokonaisvaltainen hyvä olo on lisääntynyt ja itsetunto on parempi niin kameran edessä kuin lavallakin – ja muutenkin elämässä. Nyt odotan tulevaa talvea mm. siksi että voisin ottaa seuraavan askeleen ihoni hoidossa. Nimittäin suunnitteilla on jonkinlainen laserointi ja tasoittavat hoidot; niitä kun ei saisi tehdä auringon valon ollessa enimmillään. Ihoni on kuitenkin kärsinyt aiemmin paljon ja menneet tulehdukset ja stressit ovat jättäneet jälkensä.

Meillä kaikilla on oikeus helliä itseämme ja oon tosi kiitollinen siitä että mulla on mahdollisuus pitää itsestäni huolta. Ehkä jonkun mielestä pinnallista, mut joskus sellaisellekin on tarve. Nautitaan pikku jutuista, vaikka maailma olis kuinka sekasin.

❤ I

Ps. Niin se tärkein: mun nykyinen rutiini koostuu pääosin seuraavista tuotteista:

❤ Aamulla Antibacterial Cleanser + Inhibiting Gel + Moisture Complex (ja tarvittaessa aurinkosuoja😊)

❤ Illalla Bacteriostat Cleanser + Inhibiting Gel + Moisture Complex

❤ Jos olisi epäpuhtauksia tulollaan, niin silloin Follicle Clearing Lotion niihin täsmähoidoksi

❤ Ajoittain käytössä myös seerumi sekä Green Tea-savinaamio

❤ Huom. Moisture Complex käy myös silmänympärysiholle, jos et jaksa erillisen tuotteen kanssa siltä osin kikkailla!

❤ Muitakin täsmätuotteita Bionilta löytyy iholle kuin iholle – tsekkaa https://www.bion.fi/ ja kysy kosmetologiltasi lisäohjeita! 😊

20170702_200331

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s