Tavoite: Terve Iho

*Yhteistyössä Bion-ihonhoitosarjan kanssa*

Ahhh!!! Bion. Mulla on ollut koko aikuisiän sellainen iho, joka reagoi stressiin. Sisäiseen ja ulkoiseen. Hyvään ja pahaan. Ja jokainen tietään, että jos iho on haastava, se lisää stressiä entisestään ja kierre muodostuu. Stressaat ihon kunnosta, jolloin stressi aiheuttaa lisää ongelmia ja tulehduksia, jolloin stressaat enemmän ja enemmän ja ja ja… Itsellläni stressiä asiasta lisää se että käytännössä teen töitä naamallani. En ole sitä mieltä, että jokaisen tv-esiintyjän tulisi olla kiiltokuva enkä itse sitä todellakaan ole tai sellaiseen pyri. Silti, jos iho ei ole terve, ei olo oman ulkomuodon suhteen ole kovin hyvä ja kyllähän kaikki tälläiset pikkujutut vaikuttavat itsetuntoon.

Lääkkeet ihon hoidossa ovat tosi rajuja, eikä ole kiva kierrättää koko kehon läpi erilaisia kemiallisia yhdisteitä vain siksi että nassu pysyisi siloisena. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahkuja käydä jatkuvasti ja säännöllisesti kosmetologillakaan perusteellisissa hoidoissa. Siksi siinä vaiheessa, kun iho on jokseenkin stressittömässä ja terveessä, hyvinvoivassa vaiheessa, pitäisi keksiä rutiini jolla kuntoa pidetään yllä.

Mulla oli pitkään suhteellisen tasainen jakso ihon suhteen, mutta stressi asiasta lymyili pinnan alla ja aina välillä iho reagoikin. Kaikkihan vaikuttaa kaikkeen, hormonitoiminta ja ruokavalio, yleiskunto, ehkäpä planeettojen asennotkin 😀 😀 Siksi olen lakannut syyllistämästä itseäni ihon kunnon vuoksi – nimittäin vaikka eläisin kuinka täydellisesti, voisi iho silti aika ajoin ”hermostua”. Kukaan ei myöskään kykene syömään niin puhtaasti, elämään niin saasteettomassa ympäristössä tai hallinnoimaan omia hormonitoimintojaan ja stressileveleitään niin kontrolloidusti että ihon ongelmat voisi näiltä osin välttää. Jos tuollaista puritaanieloa edes yrittäisi, stressi kävisi varmasti suorittamisen suhteen niin kovaksi että iho sairastuisi jo siitä.

Noh, viime syksyisten kamppailujen ja ihon kunnon asteittaisen huononemisen jälkeen sain tilanteen viimein kevään mittaan hallintaan joukolla poppakonsteja (sisältäen mm. ruokasoodalla pesua) sekä lääkäriltä ruinaamallani antibiootti-paikallisliuoksella (hän yritti tyrkyttää sisäisesti nautittavia kapseleita, mutten suostunut koska vihaan antibiootteja – liuoskaan ei ole suosikkituotteeni, mutta joskus on hei pakko alistua! ). Ennenkaikkea muutos parempaan syntyi ahkeran kosmetologilla ravaamisen myötä. Mutta. En voi tai halua elää siten että kosmetologilla on käytävä jatkuvasti. Se on arvokasta ja ei mulla ole edes aikaa. Siksipä haluankin löytää nyt hyvän kotihoitomenetelmän, jota pystyn soveltamaan tilanteiden mukaan ja joka antaa pysyvän avun ihon hyvinvoinnin säilyttämiseksi.

20170702_200331

Bion-tuotteet ovat kosmetologin mulle suosittelemia ja olen kokeillutkin niistä joitakin välillä. Silti sittemmin olen ajautunut sekoittelemaan eri tuotteita ja merkkejä fiiliksen mukaan ja ihonhoito rutiinina on hajoillut. Innostun myös helposti erilaisista mainoksista ja uutuuksista ja alan kikkailla sekä testailla eri konsteja. Kuitenkin olen huomannut, että vaikka muuten monessa asiassa olenkin vaihtelunhaluinen, ihoni vaatii säännönmukaista ja yhtenäistä rutiinia.

Aloitan nyt Bionin tuotteiden käytön ja katsotaan loppukesästä miten iho on voinut! Tällä hetkellä tilanne siis on melko OK, mutta en aio nyt kesällä käydä kosmetologilla, vaan haluan katsoa miten kotihoito ja omatoiminen ylläpito toimii. Haluan luottaa siihen, että omatoiminenkin hoito riittää pitämään ihon terveenä ja tasapainoisena.

20170702_200822
Vinkki: Kannattaa pyytää kosmetologilta mukaan myös tuo kattava opaslehtinen, kun alat kokeilla Bion-tuotteita! 🙂

Valitsin Bionin ennenkaikkea siksi, että olen lukenut ja kuullut siitä niin paljon hyvää ja että vaikka kyseessä on 100% luonnonmukainen tuotesarja, on sen kehittelyn taustalla nimenomaan ihonhoidon asiantuntijoiden, ihotautilääkäreiden, farmaseuttien ja biokemistien osaaminen ja ammattitaito. Bionin myös kerrotaan antavan 90% tapauksissa pysyvän avun ihon hyvän&terveen kunnon ylläpitämiseen!

Palaan sitten varsinaisiin tuloksiin ja kokemuksiin elokuussa! Nautitaanhan kesästä eikä kiristellä liikaa hermoja vaikka iho tai joku muu osa-alue ulkomuodossa ei nyt juuri olisikaan ”täydellinen”. Itsekin tiedän, että ihoni tulee varmasti jatkossakin olemaan stressille tai ympäristön ärsykkeille reaktiivinen – mutta nyt omistaudun Bionin avulla pitämään siitä niin hyvää huolta kuin mahdollista. Ja pysymään rutiineissa. ❤

Palataan pian, babes. 🙂 I

Tässä vielä Bionin filosofia kiteytettynä:

❤ 100% luonnollisia uutteita

❤ EI parabeeneja

❤ EI NLS/SLS sulfaatteja

❤ EI mineraaliöljyä

❤ EI keinotekoisia väri – tai tuoksuaineita

❤ EI lanoliinia

❤ EI mikromuoveja

Lue lisää: -> bion.fi

Picture_20170702_200103594

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s