Pyörä, uskollinen toverini

I❤mun polkupyörä!! Yksi mies kysyi multa junassa että omistanko prätkän kun mulla kerran on prätkätakki. 😅 Vastasin että en, mutta polkupyörän omistan ja hyvin tää rotsi pitää tuulta pyöräillessäkin.

Mulla on ollut uudempiakin fillareita, mutta mikään ei ole vetänyt vertoja tälle mummupyörälle. Vuonna 2004 (?) silloisen taloyhtiömme varastossa vuosikausia maanneet pyörät kasattiin pihaan ja puheenjohtajan ukaasi kuului että viekää siitä jos haluatte, loput toimitetaan romuiksi. Otin tämän ja naapuri kunnosti. Kulkee edelleen kuin juna eteenpäin. Uudempiakin oon kokeillut, mutta aina palannut tähän rakkaaseen vanhaan. 😊

Pyörällä liikkuessa myös hyötyliikunta on huipussaan. Aerobista treeniä tulee ihan kuin itsestään kun joka paikkaan siirtyminen tapahtuu lihasvoimin. Tän kesän pyöräilykauden aloitus venyi myöhemmäksi kuin normaalisti noiden keväisten sateitten takia. Mutta ei se mitään, nyt joka paikassa vihertää. 😊

Rentoa pyöräilykesää murut!😘I20170612_194330

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s