Kesän lapsi kun oon…

Heipä hei! Ajattelin kirjoitella tänään hieman kesäsuunnitelmistani – hauska tsekata sitten muutaman kuukauden päästä mikä kaikki toteutui ja mikä jäi haaveeksi…

Työ on tänä kesänä mulle prioriteetti numero uno. Näin on toki aikuisiällä ollut monena muunakin kesänä. Tuttu tilanne esiintyville taiteilijoille ja viihdealan väelle; silloin kun muut lomailevat, olet itse töissä.

Picture_20170607_140842933

Näyttelen kesän Sappeen Kesäteatterin esityksessä Räminää ja Räystäskouruja. Kyseessä on lähes uunituore kesäinen musakomedia – kantaesitys oli viime kesänä – ja voin luvata että nauramatta et esityksestä selviä. 😁 Tervetuloa siis katsomaan!!

En voi uskoa, että ensi-iltaan on enää 7 päivää!!😲 Tiedän että osa teistä joko harrastaa teatteria tai tekee sitä ehkä ammatikseenkin: voin kertoa että itselläni jännitys ei missään tapauksessa ainakaan ole helpottanut kokemuksen myötä! Lisähaastetta tähän showhun tekee stemmalaulaminen, joka ei ole ihan oma ykkösvahvuuteni (joskaan ei nyt mikään mörkökään). Kuten olen aiemminkin todennut, olen punkkari enkä kuorotyttö. 😊 Siksi mulle tuottaa joskus harmaita hiuksia tehdä asioita ”oikein”, eikä vain omaa kaistaa kaahaillen. Mutta nämä jutut ovat just niitä joita teatterin tekemisessä rakastan. Treeniä, treeniä vaan! Onneksi meillä on superihana ja ammattitaitoinen tiimi johon voi tukeutua silloinkin kun oma mukavuusalue ylittyy. ❤

20170607_140235

Tuu siis tsekkaamaan hillitön kesäkomedia ja moikkaamaan meitä kesäteatterihörhöjä Sappeen huikeisiin maisemiin. Niin ja perjantaisin on luvassa myös tanssit! 😍

Muuten vietän kesää aika kotoisissa fiiliksissä. Nautin meidän ihanasta pihasta, joka on kesällä kuin villiintynyt satupuutarha. Siellä me Nana-koiran kanssa aina loikoillaan nurtsilla toisen lukiessa hyvää kirjaa ja toisen järsiessä luuta. (Arvaa kumpi tekee kumpaa? Ai niin, tehän tiiätte että mä oon vege…😁)

Picture_20170607_134815380

Keskikesän tietämillä teen pikku reissun yhteen suosikkimaahani eli Italiaan. Otettiin vain lennot Milanoon josta junailemme itsemme Gardalle. Odotan vesi kielellä aitoa italialaista pizzaa sekä pakastimessa jäähdytettyä jälkiruoka-limoncelloa…mmm. ❤ Dolce far niente!

Toinen – ihan vain 2 päivän – täsmäloma suuntautuu Saksaan Melt-festareille ison musarakkauteni eli Die Antwoordin keikalle!!! Säikähdin melkein paniikin partaalle kun tajusin etten tule näkemään kyseistä bändiä Provinssissa kesäteatteriesitysten päällekkäisyyden takia – nimittäin tyypit ovat ilmoittaneet pistävänsä bändin telakalle tän vuoden jälkeen. 😲😢😭 Onneksi Saksa ei ole liian kaukana yhden yön reissuakaan ajatellen ja siellä saan mahdollisuuden jorailla vielä ainakin kertaalleen Fatty Boom Boom:in tahtiin. 😍

Picture_20170607_135109358

Toinen festarihaaveeni liittyy Flow:n perjantaihin jolloin pääesiintyjänä kesäyössä hurmaa Lana Del Rey. Nyt pidän peukkuja että aikataulu julkaistaisiin pian ja siinä Lanan keikka olisi merkattu alkamaan AIKAISINTAAN klo 23.30………👍👍🙏 Sitten olis vielä hyvä kuski&auto hakusessa Sappeesta Sörnäisiin kyseiselle illalle. 😅 (Saa ilmoittautua!😁)

Picture_20170607_140734512

Tässä oikeastaan kaikki varsinaiset suunnitelmat joita olen tähän mennessä laatinut. Olen onnekas että mulla on näin hyvin työllistetty vuosi meneillään. Nyt nautin siitä ja otan ilon irti kesästä rakastamani työn ja kivojen työkamujen parissa! Sekä tietysti energiaa saa myös yleisöltä, teidän hymyilevät kasvot ja katsomossa hersyvä nauru antaa voimaa.❤

Kesän lapsi-biisi kajahtaa Sappeessa yhteensä 40:ssä esityksessä alkaen 15.6. Nähdään siellä!

💋💋💋I

20170608_131500

 

 

 

2 thoughts on “Kesän lapsi kun oon…

  1. Lana on ihan huippu hyvä,kerran livenä nähty ja oli upeeta,tänä vuonna uudestaan. Eturiviin pakko päästä (hyvät chänssit saada yhtäri) 😍

    Tykkää

    1. Ah! Mä niin toivon että ehdin näkee keikan ja saan kyydin sinne! 😊 Uudet piisit Love ja Lust for life on ihan super…😢😗 Ja tietty koko tuotanto ja artisti niin ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s