So(Not?)Me

Olen vähän kummallinen somen käyttäjä. En oikein aina tiedä miten asiat kuuluisi tehdä. Mullehan tuli eka varsinainen älypuhelinkin vasta 2015 syksyllä! Nokian jälkeen olen ollut uskollinen Samsung-tyttö. Omppu ei oikein koskaan ole vedonnut.

Mutta se sanottakoon taas kerran, että rakastan sosiaalista mediaa. Oikeastaan ainoa somen muoto josta en pidä on Facebook. Siellä tulen melkeinpä aina vähän pahalle tuulelle. 😅 Siksi olen minimoinut sen käytön. (Koska lopettaahan ei voi…😅)

Kuitenkin mulla on somen suhteen aina vähän outolintu-olo. En ole teknisesti lahjakas enkä kyllin kärsivällinen opettelemaankaan. Usein tuusaan vain jotain kokoon ja postaan sen. Mutta tähän blogiin haluan ja aion todellakin sisällöllisesti panostaa! Tiedän toki että hutejakin tulee ja blogini ei tule koskaan näyttämään muotilehden tai lifestyle-brändin sivustolta. Mutta ei se mitään… Arvostan kyllä itse visuaaliseen puoleen panostavia bloggaajia suuresti. Ja muutenkin niitä jotka osaavat tehdä teknisesti kaunista ja toimivaa sisältöä.

Silti itselläni sydämeen asti vetoaa eniten se kuuluisa aitous. Vaikka some-kanava olisi ulkoisesti rupunen, se saattaa muodostua suosikikseni aitouden ja särmikkään sisällön vuoksi.

20170516_055849

En usko että itse koskaan saavutan satojen tuhansien lukijoiden/seuraajien some-suosiota tai onnistun luomaan visuaalisesti eheän Insta-feedin tai teknisesti laadukkaita videoita. Mutta näissä asioissa mua ei haittaa olla marginaalissa. Tykkään että mun juttu onkin olla vähän punk. On sitä ihanampaa kun tajuaa että omallekin – paikoin ehkä jonkun mielestä rososelle – tyylille uskollisena se oma ja omannäköinen yleisö silti löytyy ja heidän kanssaan voi syntyä mahtavaa synergiaa ja aitoja kohtaamisia, kaveruuttakin! ❤

Kiitos kaikille jotka luette ja kiitos Indiedaysin ihanille, rohkeille, upeille bloggaajille jotka inspiroitte mua päivittäin! Te ootte supertähtiä. My hat is off. 😍 Otan tavaksi tutustua aina joka päivä johonkin yhteen uuteen blogiin!

Lupaan jatkossakin postailla noloja selfieitä, käyttää kummallisia filttereitä, ladata tubeen outoja vitsejä, kuvata koiraani ja jakaa ikivanhoja Bukowski-lainauksia Instassa. 😁

Pus!😘Irina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s