My Precious!

Tää vappu! Vaikka lunta tuli tupaan ja jäitä porstuaan niin kesän mulle toi eilen paketista esille otettu, mun ikioma pinkki Fender Squier Mini. 💖😍

20170501_113044

Sitten kun kun kylään saatiin paitsi pari kutsuttua, myös pari yllätysvierasta, oli vappufiilis täydellinen. Kitara sai heti monta osaavaa & innokasta virittäjää ja kiitos lahjakkaiden kavereitteni, nyt se soi kauniisti 😊

Meidän vappu alkoi jo lauantaina kaverin synttäribileillä. Oli kivaa olla juhlissa joista en tuntenut läheskään kaikkia. Oon ollut jossain vaiheessa vähän erakkomainen; mun on ollut vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin muuta kuin työn kautta.

Varmaan työni luonnekin vaikuttaa siihen; freelancerius on vähän juuretonta matkalaukkuelämää, on aina se meneillään oleva prokkis ja ne sen hetkiset työkaverit, kunnes siirrytään eteenpäin ja porukka hajoaa. Sitten siviilissä huomaakin olevansa vähän tyhjän päällä. Juuri nyt olen iloinen siitä että oon onnistunut viime aikoina paitsi päivittämään kuulumisia vanhojen kamujen kanssa, myös tutustumaan uusiin kivoihin ihmisiin – muuallakin kuin työn parissa.

Vappu on ollut aina mun suosikkijuhla. Tän vapun tuun muistamaan pitkään monestakin syystä. Päällimmäisenä hyvä fiilis siitä, että jotkut asiat ja kaverit pysyy vaik tapahtuis mitä.  Ja siitä että maailma on täynnä uusia ihania asioita ja mahdollisia kavereita joita et ole vielä tavannut! Jotkut jutut taas tulee ja menee. Ei voi mitään! Mut rock’n’roll forever 😎 Ja mulla on uus kitara!

Ihanaa vappupäivää! 💋I

20170501_121639

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s