Kurinpalautus

Jos viikonlopun ruokaympyrä on koostunut paljolti kombosta pizza+suklaa+viini niin maanantaisin herää tarve elää terveellisesti & kevyemmin. Musta on ihana kokeilla erilaisia salaattilounaita ja rakastan kaikkea tuoretta. Tänään aikataulu salli lounaan nauttimisen rakkaassa kotikaupungissa ja käväisin nopeasti asioiden hoidon ohessa Ståhlbergin kahvilassa Koskikeskuksen yläkerrassa.  

20170424_150032
Kurinpalautuslounas

Kuten näkyy, tällä kertaa salaatissa on mukana hieman kalaa. Valikoimassa ei oikein ollut hyvää kasviproteiinin lähdettä, joten valitsin fisun. Monet ovat kysyneet olenko kasvissyöjä ja aikaisemmin vastasin yleensä että joo. En nimittäin ole syönyt lihaa (punainen liha&siipikarja) 21 vuoteen. Kuitenkin nykyään kasvissyönti tuntuisi viittaavan mediassa suoraan vegaaniuteen, eli täyteen kasvispohjaiseen ruokavalioon ja kaiken eläinperäisen välttämiseen.

Sanoisinkin että olen 80% vegaani ja 20% ovo-lakto-pesco-vegetaristi. Eli mieluiten otan sen vegeistä vegeimmän vaihtoehdon sellaisen ollessa tarjolla, mutta tuon 20% joustovaran ansiosta pystyn herkuttelemaan esim. mummon synttäreillä ja löydän ravintolan menusta vaihtoehdon missä tahansa maailmalla matkatessanikin – hyvin harvoin siis joudun jäämään ilman mitään syötävää ruokavalioni vuoksi. Barbaarisina hetkinä nautin siis jopa kalaa. 😁 Ainoa mitä en suuhuni pistäisi ovat maanpäällä ja sen yläpuolella elelevät elukat.

Mutta ah, nyt on taas hyvä olo&mieli kun on saanut ravittua kehoa kasviksin ja terveellisin raaka-ainein. Tästä tää viikko starttaa! Onko teillä jotain maanantairutiineja? Harrastatteko mitään ”kurinpalautuksia” omassa elämässä, esim. herkutteluviikonloppujen jälkeen? 😁😊

Musta on kivaa elää välillä vähän ”synnissä”. Sit terveellinen elo taas jaksaa motivoida ❤

Mukavaa viikon alkua! I

20170424_145535
Koska arkenakin tekee mieli nautiskella ihania juttuja, kävin täydentämässä eväsvarastoa näillä herkuilla. Choco chili-tee antaa ensiavun makeanhimoon ja raskaan reissupäivän suosikkisnäksi on Pulsin-raakapatukka😍

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s