Hyvä fiilis

On niin hassua, että joskus kun antaa itselleen luvan olla ns. p*skalla fiiliksellä, olotila kääntyykin itsestään hyväksi. Tai jos on ihan suosiolla väsynyt eikä yritäkään enää tsempata, sitä jotenkin vapautuu ja uutta energiaa löytyy jostain sisimmän kätköistä!

Mulla on takana eräs kevään tiukimmista osuuksista töiden suhteen. Ajattelin ennen tätä rutistusta että saatan olla sen jälkeen ihan kuitti. Ja että se on tosi ok! Mutta ei mua nyt väsytäkään. Tai siis totta kai väsyttää, mutta ei ns. huonolla tavalla. Ennemminkin tuntuu kuin olisi tehnyt hulvattoman reppureissun hyvien kavereiden kanssa; joo olihan se rankkaa, mutta jätti silti niin hyvän fiiliksen.

Teatteriprokkiksissakin muuten käy usein näin; työmäärä on iso, kiire mahdoton ja työskentely intensiivistä. Silti ensi-illassa on jotenkin voimaantunut olo. Eli vaikka voimia on kulutettu, uutta energiaa on myös saanut ladattua siinä samassa.

Kohta pitää alkaa ottaa jo – ainakin ajatuksen tasolla – kurssia kohti tulevan kesän haasteita. On tosi hauskaa päästä tekemään pitkästä aikaa kesäteatteria. Tiedän jo nyt että kesästä tulee rankka; mutta jälkeenpäin olo on silti kuin lomalta palanneella. Väsynyt, mutta onnellinen – ja montaa hauskaa kokemusta rikkaampi. 😊❤

Tänään kuitenkin levätään ja mielessä ei tarvitse käydä muita suunnitelmia kuin monelta laittais saunan päälle ja mitä syötäisiin. Sunnuntai oli mulle joskus aikoinaan ärsyttävän tylsä päivä, jolloin mitään ei ikinä tapahdu. Nyt olen onnellinen siitä, että elämässä on edes välillä päiviä jolloin mitään tosiaan EI tapahdu. 😅

Suloista sunnuntaita…I

20170423_122627
Sunnuntaifiiliksissä😗

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s