Ruokaa & unta

Pääsiäisloma on ohi! Siihen kuului aika paljon herkkuja ja todella paljon unta. Koska olin viime viikolla pikku nuhassa töissä ja olin ollut muutenkin hiukkasen lyhyillä yöunilla reissaamisen vuoksi, oli univelkaa kertynyt ja koko pyhien ajan teki mieli olla vain vaakatasossa. 😊 No olinhan toki myös reipas ja tein kaksi kevyttä salireissua…

20170418_065607
New York Tampere. Tofu-burger juustolla.

Kävin myöskin ihanalla burger-aterialla Tampereen New York-ravintolassa, josta tykkään samoista syistä kuin oikeastakin Nykistä; ruokaa löytyy joka lähtöön ja vegeannokset eivät ole ituhippimäisen kevyttä höttöä vaan tuhtia, maukasta, rouheeta ja streetfood-henkistä syötävää. Paikka on myös suht edullinen ja samalla viihtyisä. Liukuportaat vievät ns. alamaailmaan jossa voi unohtaa olevansa huhtikuisessa Suomessa ja leikkiä Amerikkaa. 😁

On myös kiva että burgereita saa varioida itse; esim. jos ei huvita olla vegaanilinjalla vaan kaipaa jotain ”barbaarisempaa”, voi tofupihvin yhdistää muutoin täytteiltään raffimpaan burgeriin. Kokovegaaninen versiokin on toki saatavilla nykymuodin mukaisesti. Mikä on pelkästään hyvä suuntaus! ❤

20170418_065506
Meidän pääsiäisherkkuja. May the force be with you.

Nyt pitää sitten taas keskittyä uuteen työrupeamaan ja muistaa yöunet ja terveellinen, mielellään kohtalaisen säännöllinen syöminen.

Helsinki City Run lähestyy jo uhkaavasti. Puolimaratontreenit mulla nyt kuitenkin kärsivät aikamoisen kolauksen kun menin tapojeni vastaisesti saamaan kevätflunssan. Jos salaa uskot horoskooppeihin, voit sanoa että olen tyypillinen oinas; maailman huonoin sairastaja ja otan jokaisen pöpön henkilökohtaisena loukkauksena. Mutta vielä ehtii kuntoon 13.5. mennessä…ja jos ei ehdi niin sit kävellään. 😁

Millasia kuntoprojekteja teillä on keväälle?

Kivaa viikkoa kaikki!! ❤ I

20170418_065114
Lisää herkkuja. (Ei, meillä ei asu lapsia… 😅)

 

20170418_065250
Tein jotain hyödyllistäkin vapaalla. Eli pullistelin salin pukkarissa. 😁💪😅

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s