Uusia alkuja

 

Hiphei!!!! Tästä alkaa mun blogin uusi elämä. Pidin taukoa melkein vuoden, mutta syksystä asti asia on kutitellut mieltä. Nyt on aika! Kun aloitin eka kerran bloggaamisen 2015, lupasin itselleni etten sorru liialliseen itsekritiikkiin tai -sabotaasiin ja että blogi ei saa olla stressin lähde. Niitä kun on muutenkin tarpeeksi! Niin siinä kumminkin kävi, että jossain kohtaa aloin ottaa paineita tästäkin touhusta – jonka piti olla vain kiva harrastus. Siksi postailuväli kasvoi ja kasvoi, kynnys kohosi, kunnes huomasin että kannattaa varmaan pistää koko proggis pakettiin vähäksi aikaa; odottelemaan rennompaa ja vähemmän kiireistä vaihetta.

20170410_144722
Uusia alkuja. Kuvauspaikka: sokoshotels.fi/Helsinki/Vaakuna

No, kiireitä ei ole sen vähempää kuin ennenkään – onneksi, sillä rakastan työtä (!!!) – mutta olen riiisunut itseni täydellisyydentavoittelun haarniskasta ja ajattelin otta jatkossa kirjoittelun mahdollisimman iisisti. 🙂

Huomasin myös, että ennen kuin aloitin viimekeväisen mindfulness-koulutuksen, olin ja elin jonkinlaisessa väkinäisessä positiivisuuspuuskassa. Se näkyy myös vanhoissa postauksissa. Mindfulness muistutti että elämä ei ole smooth ride. Se on myrskyn ja tyvenen vuorottelua, ja jos koko ajan yrittää olla superpositiivinen, se on kuin söisi päivälliseksi joka päivä leivoksia. Jossain kohtaa alkaa ällöttää 😀

20170410_144425
V niinkuin Vartia. Kuvauspaikka: sokoshotels.fi/Helsinki/Vaakuna

Joku ihmetteli, miksei blogin nimi ole vain yksinkertaisesti oma nimeni. No, Ianitra on mulle jonkinlainen avatar ja ”nimimerkki”, vaikka en mitenkään anonyymina tätä teekään. Sitäpaitsi Ianitra on mun ikiomakeksimä sana! Sehän ei tarkoita suoraan mitään. Ja muistuttaa mua jatkossa yhä paremmin siitä perfektionismin välttelystä. Toivottavasti! ❤ I

Ps. Palataan pian asiaan! Laittakaa viestejä, jos tulee mieleen ideoita, millaset jutut just teitä kiinnostaa!

20170410_145126
Later, babes ❤

6 thoughts on “Uusia alkuja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s