More Heartful Summer – taking a break

Päätin – ihan ”virallisestikin” – pitää nyt toistaiseksi taukoa tästä blogista. Kuten näkyy, enhän ole tätä edes ehtinyt päivittää aikoihin! Tulevana viikonloppuna saan sekä kevään työrutistuksen että mindfulness-opintoni päätökseen. Haluan siksikin hengähtää hieman ennen uusia haasteita, reflektoida intensiivisen kevään satoa ja elää tätä alkavaa kesää enemmän sydämellä ja läsnäololla, kuin kuvia/sanoja postailemalla. Siksi myös some-tilini hiljenevät entisestään kesän ajaksi.

Mindfulnessin yhteydessä käytetään myös termiä heartfulness. Sitä kohti koitan nyt kääntää kurssia. Pois oman navan äärellä puuhastelusta ja kohti toisia. Siis ihan konkreettisesti, ei ainoastaan klikkausten välityksellä.

Sydämellä näkee ja kokee enemmän. Siispä: think with your heart. Siinä motto kesälle. ❤

Ihanaa kesää söpöliinit! ❤ I 🙂

I decided – ”officially” – to take a break from even trying to keep this blog active. After all, I haven’t had a time for posting and updating it in a long while. This spring was a way more intensive than I expected: with working my butt off as an actress – which I love, obviously – and studying the mindfulness coach program. This weekend it will run it’s course and I’ll have a chance to take some time to reflect, breathe it all in and start living this summer with more heart and presence. Instead of staying online posting texts/pics. That’s why my social media accounts are going to stay somewhat silent for the summer aswell. While studying mindfulness I’ve come across with the term heartfulness. That I would like my direction to be at the moment. With your heart, you’ll see and experience more.

Think with your heart! That’s my motto for the summer.

Have an amazing one! ❤ I 🙂

Näyttökuva (42)

 

One thought on “More Heartful Summer – taking a break

  1. Irina oot tosi kaunis ja ihana! ❤ Oot myös tosi hyvä näyttelemään ja paras salsuista!
    Sulla on myös ihania koiria minkä nimisiä ne on? :3 ois kiva jos kertoisit niissä blogissasi/vlogissasi ois tosi kiva jos tekesit youtube kanavan mihin laitat vlogi videoita mutta äsken juuri huomasin että sulla on mtv sivuilla jotain vlogi juttuja ihania videoita!

    Hyvää kesän jatkoja <3!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s