My Leap Towards Mindfulness

Uuden vuoden alussa on kiva tuulettaa vinttiä. Siksi ajattelin toistaiseksi viedä blogin sisältöä aavistuksen verran uuteen suuntaan. Yksi tämän vuoden tulevista projekteista on alkuvuodesta aloittamani mindfulness-ohjaajakoulutus. Haluan opiskella ja soveltaa mindfulness-taitoja ja tietoisen läsnäolon harjoittamista paitsi henkilökohtaiseen elämään, myös työhöni näyttelijänä ja esiintyjänä.

DSC_0575

Pian alkavan koulutuksen myötä saan paitsi kehittää omia mindfulness-taitojani, myös oppia niiden ohjaamista toisille; jatkossa voin siis jakaa oppimaani eteenpäin, niin esiintyjille & sellaisiksi aikoville kuin muillekin asiasta kiinnostuneille. Tämä alkava koulutus tipahti eteeni kuin hauskana kohtalon lähettämänä yllätyslahjana. Mielestäni paras tapa arvostaa saamaansa lahjaa on jakaa se yhdessä muiden kanssa. Oma mindfulness-kiinnostukseni on alunperin liittynyt hyvinvoinnin lisäämiseen ja ihmisenä kasvamiseen, mutta työni kautta olen ymmärtänyt, että se voi olla myös arvokas väline minulle näyttelijänä.

Koska olen intohimoalalla, oikeastaan kaikki mitä ylipäätään nykyisin elämässä teen liittyy siihen että haluan olla parempi näyttelijä. Vaikka ammatinvalinta on aina ollut minulle selviö, en ole silti kulkenut mutkatonta ja sitä suorinta tietä työhöni, vaan pikemminkin nälän opettamana siellä tällä kurvaillen ja oppia ahnehtien. Ehkä siksi minulle onkin jäänyt pysyvä tarve kehittyä ja oppia lisää. Niin työstä kuin elämästäkin.

DSC_0571

Stella Adler, kuulu yhdysvaltalainen näyttelijä ja näyttelijäntyön opettaja oli sitä mieltä, että kasvu taiteilijana on yhtä kuin kasvu ihmisenä. Tämän johtoajatuksen myötä olen vakuuttunut siitä, että mindfulness ja sen opettelu tukee itseäni paitsi tulemaan kokonaisemmaksi ihmiseksi, myös paremmaksi taiteenalani harjoittajaksi. Ja kun opin ohjaamaan mindfulness-taitoja ja harjoitteita myös toisille – jaan tästä lahjasta eteenpäin. Älä tylsisty, jos et ole pätkääkään kiinnostunut näyttelijän- tai esiintyjäntyöstä, tai muutenkaan taiteesta. Sekä mindfulness, että tämä blogi sopivat jatkossakin myös sinulle. Ja ihan kaikille!

Lupaan myös kuljettaa edelleen mukana monenlaisia aiheita – niin pinnallisempia kuin syvällisempiä 😀

Mindfulness ei ole päämäärä, vaan yksi tapa olla. Tapa olla juuri sinä. Ja se myös voi olla tapa tulla juuri siksi, joka olet sisimmässäsi aina ollut.

Love, I ❤

I decided to start out the new year by renewing my blog a little bit. I am most of all an actress and everything I do in life, comes to that: how to become better at my work, learn more, develop my craft. This year, I will start mindfulness studies and this will give me tools to teach and instruct mindfulness practices to others aswell. I want to use mindfulness as a tool or a method – if you will – to become a better person and also a better actress. Stella Adler believed that growth as an actor equals with growth as a human being. I believe that mindfulness can help myself and others become more wholesome as artists aswell as individuals. As you can see, I’m also trying to add sort of an English summary to my blog, so it can be more readable for my international friends. 🙂 Please bear with me, I’m still learning. And although this blog is now taking a leap towards more mindful approach, I’m still going to write about fun and so-called superficial stuff aswell 🙂 It’s not all that serious, neither it should be! Mindfulness is not a destination, it’s simply a way of being; a way of being you – and it can also be a way of becoming the person you’ve always known you oughta be. The person you truly are beneath. ❤

20151216_121734
Tästä se alkaa! This is where it starts!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s