Kauneusrutiinit, joita en noudata. Vaikka ehkä pitäisi?

Usein lueskelen lehdistä tai netistä kauneusalan ihmisten tai muuten vain erityisen kauniiden ja hehkuvien henkilöiden listauksia siitä, mitä heidän kauneusrutiineihinsa kuuluu. Välillä tietty itsekin innostuu tekemään naamioita, hoitoja ja muita. Useimmiten karhea totuus on kuitenkin peitettynä vaatekerroksen alle. 😀 Tässä lista rutiineista, joita EN todellakaan noudata. Vaikka tosiaan ehkä kannattaisi.

1. Kuorinta
-Jos vaikutusta ei huomaa heti, sitä ei ole. Right?

2. Hiusten föönaus
-Näyttäisihän tukka paremmalta föönattuna. Mutta kun saunan jälkeen on niin paljon muutakin tekemistä. Ja kuivaahan se tuulessa…

Shine!

3. Aurinkosuojat&itseruskettavat
-Niin, ruskettuneena on hipiä siloisemman ja paremman näköinen. Varsinkin kameran linssin alla. Rusketus ei kuitenkaan luonnonmenetelmin tai solariumista hankittuna ole terveellistä, joten kannattaisi käyttää hyvää suojaa+itseruskettavaa luomaan hehkuva look. En vaan muista/jaksa. Ja sitten on aina kesäisin se vahingossa saatu ”junttirusketus”, joka rajautuu mitä omituisimmista kohdista.

4. Manikyyri&pedikyyri
-Kädet ovat tärkeät. Niinpä. Olen vain liian kärsimätön istumaan yli tunnin vapaapäivästäni manikyristin penkissä. Itse saan rasvattua kädet viidessä minuutissa. Samoin on jalkojen suhteen. Ei vaan malta varata sitä aikaa ja maksaa, kun joku hieroskelee kuivettuneita kantapäitä… Ei kai niitä kukaan huomaa?

Huoh. :)

5. Kuivaharjaus
-Tekee kuulemma hyvää. Varmasti! Oikeastaan meinasin kerran ostaa kuivaharjan. Mutta jälleen: en jaksa hinkata itseäni kahtakymmentä minuuttia kylpyhuoneessa… Mindfulness-treeni tietysti toimisi tähänkin ja voisihan sen ottaa meditaation kannalta? Joo…

6. Naamiot
-Vaikuttavat ihanilta. Ehkä pitäisi kokeilla. Mutta mieluummin nautin kurkut, hunajan ja jogurtin sisäisesti!

7. Seerumit
-Aina unohtuu laittaa. Jos iho on kuiva, laitan voidetta. Ai niin se seerumi piti pistää sinne alle! Ehkä sit huomenna…

Katsotaan sitten seiskakymppisinä, lieneekö niitä ryppyjä ja muita miten kertynyt. Toisaalta luin juuri, että kasvissyönti pitää nuorena! Luotankin siihen…!
Love! I

Tämän blogin löydät myös: http://www.bloglovin.com/blog/14257023/

Loveyaselfie

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s