Jotain vanhaa, jotain uutta

Olenhan jo kertaalleen tänä syksynä kirjoittanut luopumisesta. Mutta kun edelleen se mietityttää. Yhden tietyn asian suhteen varsinkin. Se on vähän kuin joku exä, joka juuri silloin kun olet totaalisesti päättänyt hänet unohtaa, ilmoittaakin olemassaolostaan, muistuttaa kivoista ajoista.
Omalla kohdallani exä, jota haikailen, ei ole henkilö vaan työ. Meillä oli kivaa, oli haasteitakin. Kaipaan silti sitä hykerryttävää tunnetta, mikä valtasi minut usein saapuessani luoksesi. Tulisiko meistä siis vielä ystäviä? Entäpä jos ei sitouduttaisi mihinkään, hengattaisiin vaan kevyesti silloin tällöin ja katsottaisiin mihin homma etenee?

DSC_0124
Vanha ja rähjäinen, mutta rakas. Siis takki.

Elämässäni on jo uusi, ja tällä kertaa kyseessä on tosirakkaus. Haittaisiko exän kanssa hengailu – ihan kaveripohjalta – kuitenkaan mitään? Siitähän olisi pelkkää iloa kaikille… Vaihtelu virkistää ja sillee. Joopa joo. Mistä tietää, koska oikeasti on luovuttava KOKONAAN entisestä ja keskityttävä vain uuteen?
Edelleen siis puhun duuneista, en ihmisistä. Haha!

Semmoisia nämä freelancerin arkiset pohdinnat.
Hih. Love, I

Ps. Vaikka luopumistakin on tärkeää harjoittaa, niin kuten töiden, myös vaatteiden suhteen tykkään pitää kiinni joistakin hyvistä jutuista. Kuten esimerkiksi tästä takista. Sen on siskoni ostanut kirpparilta -90-luvulla, jolloin se JO oli vintagea, eli alkuperä ulottunee jonnekin -60- tai viimeistään -70-luvulle. Vanhan takin tuoksu on lyömätön! Ja se fiilis minkä se tuo koko asuun. Joo, bohoa, tiedän, mutta jokainen tyylillään, vai mitä? 🙂 Normaalisti olen sitä mieltä, että neverrr trust a hippie, but dressing like one is fun 🙂

Takki
My kinda town, Tampere.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s