Fashion faux pas!!!

Suhtaudun intohimoisesti muotiin! Mutta: rakastan sitä vähän samalla tavalla kuin oikeaakin rakastettua – en halua noudattaa muotisuhteessani, niin kuin en missään muissakaan suhteissa typeriä, keksittyjä, pilkuntarkkoja sääntöjä. Ajattelen, että muoti on parasta silloin kun se toimii inspiraationa omalle tavalle pukeutua ja yhdistellä asioita. Samoin kuin vaikkapa rakkausromaani voi toimia inspiraationa omalle tavalle elää rakkaussuhteessa. Inspiraatio on eri asia, kuin jäykkä koodisto. Mielestäni suloinen sekasotku on parempi kuin täydellisesti mätsäävä katalogi-look. En koskaan lue vaikkapa listoja siitä, miten ei saisi pukeutua tai mikä ei sovi yhteen. Kuten en myöskään vertaile omaa rakkauselämääni kirjojen tai lehtien suhdekuvauksiin. Niin!

Aurinkolasit ja toppi -00-luvulta...
Aurinkolasit ja toppi -00-luvulta…

Olen ihastunut termiin fashion faux pas. Se merkitsee sitä jotain väärää juttua, jotain epäsopivaa osaa pukeutumisessasi, joka tekee asusta oman. Joka ikään kuin luo ’sen jonkin’ kokonaisuuteen. En ikinä voisi kuvitella pukeutuvani täysharmoniseen kokobeigeen. Paitsi ehkä, jos yhdistäisin siihen esimerkiksi armeijamaiharit tai neonkeltaiset stripparikorot.

...farkut -90-luvulta...
…farkut -90-luvulta…

Mitä muotiin tulee, sama linja pätee kuin muussakin elämässä: f**k perfection.
Ja f**k the rules aswell. Haha.

Rakkaudella,
I

...ja tyttö -80-luvulta!
…ja tyttö -80-luvulta!

 

4 thoughts on “Fashion faux pas!!!

 1. Huikeeta mite tää siu blogi saa aina hyvälle tuulelle. 🙂 yleensäkin arvostan ihmisii, joista huokuu energisyys, onnellisuus ja iloisuus. Itellä välillä varsinkin energisyys välil hukas, elelen tällä hetkellä niitä niin sanottuja ruuhkavuosia.. 😉 pienet lapset, töihin paluu jne. Siks onkin sillä kuuluisalla omalla ajalla (suom.lapsia nukuttaessa tms) lueskella mielenkiintoisia blogeja ja ammentaa energiaa hyvistä ja mielenkiintoisista kirjoituksista. 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos kommentistasi!!! Ihanaa kuulla, että näistä mun jutteluista on iloa 🙂 Stressiä riittää tosiaan näin syksyn alla, mut koitetaan suunnata katse aurinkoon päin vaikka välillä häikäsee 🙂 Kaikkea hyvää sulle ja kerrohan taas aatoksiasi, kun tulee sellanen fiilis!

   Tykkää

 2. Ajattelen ihan samoin muodista ku sä! Plus selkeesti tää ajattelutapa myös toimii sulle, koska oot järjestelmällisesti aina elegantin tyylikäs ja huikeen seksikäs 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s