Flip do da flop

Rakastan flip floppeja! En ole koskaan oppinut osuvaa suomenkielistä sanaa näille ihastuttaville, rakkaille jalkineille, joita – jos voisin – käyttäisin mieluusti ympäri vuoden. Mutta flip flop on loistosana ja kuvaa kohdettaan parhaiten. Suloisin kesän soundtrack syntyy äänestä jonka nämä läpyskät synnyttävät kulkiessasi kohti biitsiä.

Simppelit mustat on parhaat!
Simppelit mustat käy aina!

Ehkä suurin syy, miksi viihdyn niin hyvin flip flopeissa, on se että niiden käyttö muistuttaa kaikkiin muihin jalkineisiin verrattuna eniten avojaloin olemista. Jos saisin valita, kävelisin paljain varpain joka paikkaan! Niin teinkin vielä 20 vuotta sitten usein kesällä. Kaupungissa se ei kuitenkaan ole kovin turvallista, enkä enää halua rikkoa jalkoja tai astua epämääräisiin sotkuihin. (Tosin jalkani ovat kyllä sen näköiset, että niillä on kävelty missä sattuu ja vähän minkälaisissa kengissä sattuu – ilmankin.)

Toiset on bling, toisilla voi vaik uida...
Toiset on bling, toisilla voi vaik uida…

Joka tapauksessa, tässä esittäytyvät muutamat tämän kesän flip flop-suosikeista. Tavallisesti yksi pari kestää muutaman kesän. Tapanani on käyttää kenkiä niin kauan, kunnes ne hajoavat jalkaan. (Yleensä siinäkin vaiheessa vasta lähipiirin kommentit ja pieni pakottaminen saavat minut heittämään rakkaaksi käyneen läpyskäparin roskikseen.)

Nää on ihanimmat!
Nää on ihanimmat! Muisto Balilta.

Flip flopit jalassa olen kulkenut niin suurkaupungin katuja kuin vaeltanut tropiikissa. Niissä voi myös osallistua hienommillekin kokkareille sekä tietysti viettää aikaa rannalla. Kerran juhlin häitä joissa pukukoodina oli flip flopit. Paras muistutus kuluneesta kesästä onkin aina pitkälle syksyyn jaloissa näkyvät flip floppien malliset rusketusrajat. Hih!

Ne sopivat viininmaistajaisiin...
Ne sopivat viininmaistajaisiin…
...kävelylle koiran kanssa...
…kävelylle koiran kanssa…
Koirankanssa
…(vaik ois tukka kuinka sekaisin)😊

Lempee, valoo, aurinkoo… -I

Tän mun bestiksen kans me aina mietitään että mitkä kengät sopis minkäkin vaatteen kaa...
Tän mun bestiksen kans me aina mietitään että mitkä kengät sopis minkäkin vaatteen kaa…

3 thoughts on “Flip do da flop

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s